Јазик за приказ

WikiBlame

(mk, en, commons, www, …)
(wikipedia, wikisource, wikimedia, wikidata, …)
Почетен датум - -
Метод на пребарување
РедоследПрирачник - Контакт - Помош со преведувањето на translatewiki.net - by Flominator

Ramselehof.de Valid HTML 4.01 Transitional